Najbolji slani čizkejk sa niskim procentom ugljenih hidrata
Upoznajte čizkejk na malo drugačiji način. Svi smo probali onaj slatki, već dobro poznat čizkejk, a da ni ne znamo da postoji i onaj slani, isto tako ukusan i neodoljiv.
Kako bilo, slani čizkejk je nešto što će vas na prvi zalogaj oduševiti. Reč je o neotkrivenom receptu koji ne samo da je fantastičan, već je i veoma interesantan zbog niskog procenta ugljenih hidrata u svom sastavu.
Ako se borite sa ugljenim hidratima, možete se opustiti i napraviti sebi ovaj neodoljiv čizkejk i uvrstiti ga u svoj obrok. Ako i ne marite o tome, već volite ukusnu hranu, budite sigurni da ćete to i dobiti. Jedan fantastičan obrok, pravo osveženje na vašem jelovniku čeka da ga isprobate. Učinite to.
Sastojci
- 350 gr tvrdog sira
- 500 gr krem sira
- 4 jajeta
- 1 čen belog luka
- 1/4 kašičice sušenog estragona i 1 kašičica soli
- 1 kašičica bibera
Način pripreme
Zagrejte rernu na 170 stepeni.
Mutite tvrdi i krem sir dok se masa ne ujednači.
Dodajte jaja jedno po jedno i mutite nakon svakog dodavanja.
Dodajte beli luk, estragon, so i biber.
Stavite u okrugli kalup prečnika 20 cm i pecite 45 minuta do sat vremena.
Izvadite iz rerne, prohladite tridesetak minuta pa ga isecite.
NAŠA PREPORUKA: Njujorški čizkejk
Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Instagram | Facebook | Twitter