Spoj neodoljivog ukusa
Ukoliko ste ljubitelj interesantnih mešavina ukusa, ovo je pravi recept za vas!
Za sve one koji vole ribu i morske plodove, a pritom i da obraduju nepce sa novim ukusima, riba sa roštilja sa sosom od breskvi je prava poslastica za vaše nepce. Recept koji možete da isprobate u nastavku je dovoljan za šest osoba, a naravno na vama je da dodate ili oduzmete namirnica, onako kako vam najviše odgovara za ovaj specijalitet.
Sastojci
- 2 konzerve od po 400 gr breskvi
- 1/2 šolje mango čatnija
- 2 kašike iseckanog peršuna
- 2 kašike iseckanog mladog luka
- 2 kašike iseckanih rotkvica
- 1/4 kašičice kima u prahu
- crvena ljuta papričica
- 6 fileta ribe do 200 gr
- 2 kašike maslinovog ulja

Način pripreme
Ostavite sa strane 6 parčica breskvi.
Ostatak ocedite i pomešajte sa čatnijem, peršunom, mladim lukom, rotkvicama, kimom i ljutom paprikom. Izgrilujte ribu.
Stavite je na tanjir, pored parčeta ribe stavite parče breskve a odozgo stavite mešavinu od breskve i čatnija.
NAŠA PREPORUKA: Škampi i šampinjoni na grčki način
Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Instagram | Facebook | Twitter