Kolač za dobro jutro

Ovaj kolač uz kafu je toliko dobar da kada ga jednom napravite više nikada nećete poželeti drugi.

Kako bi napravili ovaj delikates baš onakvim kakav treba da bude, svi sastojci moraju biti na sobnoj temperaturi.

Sastojci

  • 250 gr butera
  • 1 šolja šećera
  • 2 jajeta
  • 1 kašičica vanile
  • 220 gr kisele pavlake
  • 2 šolje brašna
  • 1 kašičica praška za pecivo
jevrejski kolač

Način pripreme

Umutite buter i šećer, dodajte jaja jedno po jedno pa izmešajte ostale sastojke lagano.

U drugoj činiji pomešajte šolju braon šećera, 1/2 šolje oraha i 1 kašičicu cimeta.

Pecite na 220 stepeni dok kolač ne porumeni.


 

NAŠA PREPORUKA: Smuti od trešnje

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Instagram | Facebook | Twitter